Narconon öppnar en fantastisk och avskild oas där man kan återhämta sig från drog- eller alkoholmissbruk.

Detta magnifika nya Narconon Ojai invigdes söndagen den 13 september, för att betjäna konstnärer, artister och ledare i samhället med Narconon-programmet – för att hjälpa dem att återhämta sig från drog- och alkoholmissbruk och uppnå ett drogfritt liv för gott.

Centret ligger på en fantastisk egendom på en bergstopp, med en härlig 360-graders panoramautsikt som sträcker sig från Ojai Valley till Stilla havet.

Allt har gjorts för att se till att Narconon Ojais anläggningar och service är oöverträffad. Dess makalösa skönhet och lyx, skiljer det från mängden och ger en varm, estetisk miljö.

Verkställande chefen för Association for Better Living and Education International (ABLE) ledde invigningsceremonin. Hon välkomnade gästerna och berättade: ”Idag är Narconon en global ledare inom drog- och alkoholrehabilitering och dess enda syfte är att hjälpa människor att leva drogfria liv. Detta är en tid av otrolig expansion för Narconon-nätverket och öppnandet av Narconon Ojai är ett viktigt steg i fullföljandet av dess mission. Stig in genom dörrarna till en miljö som är tillägnad en sak: att hjälpa människor att övervinna missbruk – för gott.”

Narconon Ojais verkställande chef, Kathy Dion, klev upp på scenen. Hon är veteran och har under 15 år levererat Narconons drogrehabilitering, och konstaterade: ”Jag är säker på att de flesta här i dag, antingen har hört talas om eller med egna ögon sett, den fälla som följer när någon går ner den mörka vägen av drogmissbruk. Men vi har svaret på Narconon. Idag, när vi samlas här på denna vackra bergstopp som ofta kallas Himlen, har vi en anläggning där vi kan tjäna människor, som behöver ett program som levereras privat och i avskildhet, för att återställa modet till dem att möta livet utan droger eller alkohol och förbli drogfria.”

Kelly Preston har länge stött Narconon och talade om sitt personliga engagemang i programmet. Under många år har hon drömt om att ha ett Narconon som detta, som passar perfekt för artister. ”År efter år förlorar vi våra konstnärer, artister och kollegor som vi har arbetat med, ofta alltför tidigt. Det faktum att vi har en lösning som kunde ha vänt dessa liv, gör tragedin ännu tydligare. Vi har bara inte haft platsen att leverera den. Fram till nu. Du behöver inte ’alltid’ vara en drogmissbrukare. Du behöver inte ’alltid’ vara en alkoholist. Det är en lögn. Vårt program fungerar. Och du kan få ett nytt liv.” 

__________

I nästan 50 år har Narconon räddat oräkneliga personers liv som man trodde var evigt förlorade till drogmissbruk. Narconons mission är att tillhandahålla en effektiv väg för rehabilitering av drogmissbruk och hjälpa samhället att förebygga drogers gissel i hela världen.

För mer information om Narconon-programmet och vårt internationella nätverk av center i 50 nationer, ring 1-800-775-8750.