Flickvän till utexaminerad från Narconon
Tara S.

När jag först träffade min pojkvän, använde han inte kokain, heroin eller tunga droger, han bara drack. Och jag hade just fyllt 21, så det var inget problem. Så jag visste inte att han hade ett problem. Och sedan, allteftersom tiden gick, började han driva bort från mig och vi grälade hela tiden – vi grälade väldigt mycket.

Han hade börjat använda heroin och jag upptäckte att han tog kokain hela tiden. Han hade en massa problem som han aldrig hade tagit itu med eller hanterat.

Jag hade en vän – min bästa vän dog när jag var 15 år gammal, på grund av droger. Så det var något jag var väldigt rädd för när jag upptäckte att Jeff tog droger. Jag oroade mig alltid för att samma sak skulle hända.

Jag sökte igenom alla hans olika gömställen och konfiskerade alla nålar och skedar och allt jag kunde finna. Jag konfronterade honom med det.

Och han bara ljög och ljög. Det slutade med gräl och gräl och gräl. Jag tror att det var en av de sista gångerna vi sågs innan han kom till Narconon.

Jag stod helt enkelt inte ut med att se honom göra det längre.

Så han avslutade programmet vid Thanksgiving det året. Jag satt i bilen på väg till min fasters hus i South Jersey för vår Thanksgiving-släktträff, och han ringde mig.

Han var en helt annan människa än den jag hade talat med fyra månader tidigare. Helt annorlunda.

Nu umgås vi igen. Vi grälar aldrig. Visst, vi har små meningsskiljaktigheter, vem har inte det, men inget mot vad det var förut.

Vi kan ha ett liv och en framtid tillsammans – gifta oss, skaffa familj.

Tack vare Narconon kan jag nu se detta som en framtid.

Det är det vi vill ha. Nu är det möjligt.

Fler videor