Övervann beroendet av smärtstillande medel

När jag var 21, var jag med om en snöskoterolycka och skadade mig ordentligt. Jag bröt ryggen. Läkaren skrev ut smärtstillande medel som en hjälp mot smärtan och för att jag skulle bli bättre. I början tog jag dem enligt läkarens anvisningar och hade inga problem.

Men så en dag var jag på en fest och en vän sade: ”Du vet väl att du kan snorta de där.” ”Åh, okej. Det kan jag ju testa.” Det var ett stort misstag.

Sju år senare – nu behövde jag en drog oavsett vad jag skulle göra. Jag måste först ta en drog, för att kunna klara någonting över huvud taget. Efter hand började jag inse att det jag tog helt enkelt var läkemedelsversionen av heroin – det gjorde mig känslolös.

Och sedan hittade jag Narconon på nätet och ringde upp dem. Nästa dag satt jag på flyget och har varit ren sedan dess.

Mina föräldrar är verkligen glada att äntligen ha sin son tillbaka, den som jobbar hårt och är ärlig och sanningsenlig. Och de säger hela tiden till mig: ”Du vet, vi är så glada att ha Matt tillbaka. Den rejäla Matt, som vi uppfostrade och som vi vet kan sköta sig.” Och det är vad de har nu.

Narconon gav mig mitt liv tillbaka – för den väg jag följde skulle antingen ha lett till fängelse eller till min död. Antingen eller. En av de två sakerna skulle hända. Och jag är full av liv nu.

Fler videor